Gedachten…..

Hé Sunshine! Wat leuk dat je er bent.

 

Neem het leven zoals het komt! Mocht je leven er nou anders uitzien dan in je gedachten, had gehoopt of gewenst? Dan is er toch echt iets mis gegaan in je gedachten. Want we weten inmiddels dat gedachten zeer sterk zijn en zo ook je wereld vorm geven.

 

Soms denk ik…hoe kan dit nou? Wilde het totaal niet zo en toch is het zo gekomen. Wanneer je dan aandachtig terug in de tijd gaat zie je waar het mis ging. Dat is niks erg, hoogstens vervelend. Stel je gedachten bij en begin opnieuw met te denken hoe je het hebben wilt. Neem voor lief hoe het is. Acceptatie, daar is dat belangrijke woord weer! Doe je dat niet dan blijft het zoals het is en zoals je het niet wenst.

 

Eerst komt acceptatie van wat is en vanuit daar kun je weer verder. Is er een volledige acceptatie? Yes yes yes, dan komt er ruimte voor nieuw. Nieuw en precies zoals in je gedachten. Gedachten zijn zo krachtig en zorgen voor jouw eigen gekozen pad.

 

Lukt het niet of vind je het moeilijk om op het juiste pad te komen of blijven? Vraag om hulp! Zelf weet ik als geen ander hoe moeilijk hulp vragen is want dat voelt zwak. Maar het is juist het tegenovergestelde, super sterk dus. Je stelt je open voor de hulp van andere en vaak doet zich dan een gepaste oplossing voor. Soms kan een piepklein duwtje net genoeg zijn om je pad weer te vervolgen. Wees trots op jezelf wanneer je om hulp durft te vragen. Toen ik om hulp vroeg ging alles meteen een stuk beter, in het begin voelde ik me ongemakkelijk, dacht kan dat zelf maar soms lukt het niet alleen en is hulp wel zo aangenaam. Daarom raad ik het een ieder aan, je bent niet alleen ook al voelt dat soms wel zo.

 

Ik wens ieder een begaanbaar pad, neem het leven zoals het komt, er is geen andere manier!

 

It’s all about you!

 

Ik wens je wijsheid en geluk,

 

 

Nicole Pijper

 

Deel op Facebook