Iets van een sneltrein…..

Er gebeurd zoveel….. me blog staat al enige tijd stil, laatste berichtje was voor mijn grote buikoperatie. Tijdens mijn herstel was me focus bij me studie, veel anders kon niet dus zo is me tijd weer nuttig besteed.

Geslaagd, i did it! En eerlijk? Ik zou dit eerder niet geloofd hebben, 4 jaar terug kon ik niet eens een normaal gesprek voeren en vergat ik bijna alles.

Nu ben ik gediplomeerd Neuro, boks en Personal trainster. Diplomas in the pocket. Nu begint het leukste gedeelte…..

Poeh he spannende tijden, ben in een sneltrein gestapt en kan het nauwelijks bijbenen, whats happening? Wat hou ik toch van het leven, zo verrassend als het is.

Ik heb al zeker 100x voor me gezien hoe het zou zijn als…..en nu is het dan zover. Het begin is er…..en stiekem ook al een vervolg. Spannend wat komen gaat, beleven jullie ook spannende tijden? Ik voel echt kriebeltjes van binnen, just love it.

In elk geval, geniet to the Max! En vooral geniet van alle heerlijke zonnestraaltjes.

Liefs

Deel op Facebook