Samen de toekomst in

Hallo mooi mens! Bedankt voor je bezoek aan deze site.

Met deze site wil ik wat rust en verlichting de wereld in sturen!

 

Ik ben Nicole (46), schrijfster én oprichtster van Gelukisjemetgezel.nl. Moeder van een zoon Jason. Samen met mijn zoon en 2 franse bullen woon ik in het fraaie groen van Hoofddorp.

 

Naast mijn blog ben ik werkzaam als coach/Buddy voor mensen met onderliggende psychische klachten. Mijn unieke kracht is het aanvoelen van mensen hun behoeften en ze weer in hun eigen kracht te zetten.

 

Het boek Gelukisjemetgezel is naar aanleiding van een aangrijpende gebeurtenis in mijn leven geschreven. Werd getroffen door een dubbele hersenaneurysma en kwam in een lang revalidatie traject bij Heliomare/Hersenz, zie link: ‘Mijn toekomst is een positieve uitdaging’ | Hersenz waarin ik letterlijk alles opnieuw moest leren. Deze 2e kans opende mijn ogen en gaf een hoop heldere inzichten, welke ik graag wil doorgeven aan mensen die wel wat steun kunnen gebruiken.

 

In het boek zijn dagelijkse geluksmomentjes, inzichten en gedachten over het leven gebundeld tot een verzameling adviezen die de lezer kunnen helpen om het geluk in zijn of haar leven terug te vinden. De teksten worden ondersteund door vele rustgevende natuurfoto’s.

 

Een soort nieuwetijdsbijbel, een handleiding voor geluk die je dagelijks even openslaat om de dag positief te beginnen. Ik wil mensen laten inzien dat hun situatie geen belemmering hoeft te zijn voor een gelukkig leven. Geluk zit in de mens zelf en dat probeer ik over te dragen. Er is altijd een lichtpuntje en tijd maakt alles mogelijk.

 

De komende tijd wil ik wekelijks iets op mijn blog posten. Van een gedicht, dagboekverhaaltje, quotes tot prachtige natuurfoto’s. In elk geval positief en puur geschreven vanuit mijn hart.

 

Laat gerust iets van je horen. Stel je vragen of deel je suggesties. Samen staan we sterk.

 

It’s all about you!

 

Ik wens je wijsheid en geluk,

 

Nicole Pijper

Deel op Facebook